Haaksbarf

Haaksbarf is een merk voor hondenvoer dat vers vlees voeding produceert van hoogwaardige kwaliteit voor honden en voor katten. Ook produceren ze producten die onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit geproduceerd worden. Zo weet je dus vrijwel zeker dat de producten van haaksbarf goed geproduceerd zijn en dat er dus geen rare stoffen aan toegevoegd zijn die de hond eigenlijk niet zou mogen hebben. De hond krijgt dan dus vlees van goede kwaliteit die de gezondheid van de hond ten goede komt en ook echt nodig heeft tijdens het dagelijkse functioneren.

Carnivoren

De honden en katten zijn van oorsprong carnivoren. Dit komt omdat ze afstammen van wilde dieren, en wilde dieren jagen op prooidieren en eten deze dan op. Er wordt dan dus niks aan toegevoegd om de honden gezonder te laten worden. Het is over het algemeen wel bewezen dat de honden gezonden worden van het vers vlees. Zo wordt de vacht van de honden dikker en het gebit gezonder. De honden krijgen ook meer energie en de conditie van de honden kan ook beter worden. Er zijn dus verschillende redenen waarom dit voedsel goed is voor de honden. Er moet dan natuurlijk wel gekeken worden of alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft in de voeding zit.

In welke soorten is de voeding verkrijgbaar?

Er zijn natuurlijk wel verschillende smaken van de hondenvoeding te verkrijgen. Elke hond heeft namelijk een andere voorkeur voor voeding. Er zijn daarom verschillende smaken van de hondenvoeding beschikbaar.  De verschillende smaken zijn: rund, paard, geit, kam, zalm, kip , konijn, eend en vis. Het is dan dus belangrijk om te kijken naar welke smaken de honden lekker vinden en wat je hier aan kan doen om je hond een lekkere maaltijd voor te schotelen. Naast de voeding wordt er ook hoogwaardig gepureerde verse groente aan toegevoegd.

Write a Reply or Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *